Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Otevřít navigaci
Zpět
menza

Informace pro studenty o omezení stravovacích provozů v průběhu rekonstrukce

Výdejna stravy centrální menzy UTB ve Zlíně na Univerzitní ulici prochází v současné době kompletní rekonstrukcí. Stávající technologie gastro zařízení již neodpovídají moderním provozně-technickým požadavkům, proto byl navržen nový koncept provozu, který zásadním způsobem zrychlí odbavení strávníků.

Vzhledem k neplánovanému posunutí stavebních prací až do října 2023 je nutné upravit činnosti stávajících stravovacích provozů následovně:

V menze U4 Univerzitní bude:

  • otevřena pouze zaměstnanecká jídelna s kapacitou 122 míst k sezení,
  • rozšířena nabídka balených a sterilovaných jídel,
  • prodloužena otevírací doba pro obědy od 10 do 15 hodin.
  • Doporučujeme přednostní využívání zaměstnanci FMK a FHS.

V restauraci U13 bude:

  • navýšena kapacita míst k sezení na 200, a to v restauraci a v přilehlých prostorách 1. NP,
  • možnost odběru baleného jídla v odběrném místě vedle restaurace (stávající šatna),
  • prodloužena otevírací doba pro obědy od 10 do 15 hodin.
  • Doporučujeme přednostní využívání zaměstnanci FHS, FT a Rektorátu.

V Hotelu Garni bude:

  • možnost stravování v restauraci s kapacitou 60 míst a využití salonku ve druhém patře s kapacitou 45 míst k sezení,
  • prodloužena otevírací doba pro obědy od 10:30 do 14 hodin.
  • Doporučujeme přednostní využívání zaměstnanci FAME, CPS, UNI a FT.

V bufetu v budově U2 bude:

  • navýšen počet porcí teplých jídel,
  • prodloužena otevírací doba do 15 hodin.
  • Doporučujeme přednostní využívání zaměstnanci FAME, CPS a UNI.

V menze v budově U5 bude:

  • zvýšen počet porcí teplých jídel,
  • prodloužena otevírací doba do 15 hodin.
  • Doporučujeme přednostní využívání zaměstnanci FAI a FT.

Po dobu rekonstrukce bude výběr teplých jídel omezen pouze na tři druhy.

Od začátku září do konce října budou balená jídla ve všech stravovacích provozech prodávána bez platby za obal (jídla budou již zabalená pro rychlejší odbavení strávníků).
Pro plynulé zajištění provozu prosíme strávníky, aby po konzumaci co nejdříve uvolnili své místo.

Věříme, že s vaší pomocí toto nelehké období zvládneme. Personál KMZ vám bude co nejvíce nápomocen s případnými dotazy.

Bc. Michal Navrátil, ředitel KMZ

Fakulty a součásti

Zavřít