Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Otevřít navigaci
Zpět
arts management

Ateliér Arts Management otevírá druhé kolo přihlášek

Vidíte se jako budoucí manažeři kulturních institucí? Je vám blízké umění a design? Tak to je pro vás ateliér Arts Management jako stvořený. Přihlášky do navazujícího magisterského studia můžete podávat do 20. srpna prostřednictvím e-přihlášky.

Absolventi ateliéru Arts Management se uplatní jako manažeři a produkční v oblasti volného umění a designu v komerčním i nekomerčním sektoru, nebo zakládají vlastní projekty. Jsou vybaveni schopností spolupracovat v týmech s umělci a kreativci, a zároveň vést procesy řízení a prezentace tvorby.

Ateliérová výuka Arts Managementu se opírá o rozmanité zkušenosti a dovednosti, se kterými studenti přichází. Navazující magisterské studium je tak vhodné pro bakalářské absolventy uměleckých oborů, marketingových komunikací, dějin a teorií umění, ale i pedagogiky, muzejnictví, arts managementu a dalších.

Součástí ateliéru Arts Management je i práce v univerzitní galerii G18, ve které studenti rozvíjí své dovednosti, instalují výstavy a pořádají doprovodné kulturní akce a workshopy. Konkrétní podobu přijímacího řízení se dočtete tady.

Fakulty a součásti

Zavřít